Elérhetőségek

Online felületek

Blog

(egyelőre nem elérhető)

https://mhgt.blog.hu/

Archívum

(dokumentumok, linkgyűjtemény)
http://archivum.mhgt.hu/
http://archivum.mhgt.org/


E-mail elérhetőségek

Központi e-mail cím: mhgt2009@gmail.com

Az e-mail fiókot kezeli: Ogoljuk-Berzsenyi Anett főtitkár.
[Erre az e-mail címre bármely, a Társasághoz, vagy annak valamely szervéhez (közgyűlés, elnökség, felügyelőbizottság) címzett levél küldhető. A Társaság rendezvényeire (pl. felolvasóülések, konferenciák) is ezen a címen lehet jelentkezni előadónak. Tagsági (automatikus) levelezőlistaként nem funkcionál; habár a Tagoknak szánt leveleket is erről a címről küldjük ki.]

Elnök: attila.pandula@gmail.com
Az e-mail fiókot kezeli: dr. Pandula Attila elnök.
(Erre az e-mail címre küldhetők a közvetlenül az elnöknek szóló, tudományos vagy reprezentatív jellegű megkeresések.)

Pénztárnok: penztarnok.mhgt@gmail.com
Az e-mail fiókot kezeli: Benke Tamás pénztárnok.
(Erre az e-mail címre küldhetők a belépési nyilatkozatok, tagsági ügyekkel, tagdíj-fizetéssel kapcsolatos kérdések, valamint a Társaság hivatalos dokumentumaival és ügyintézésével kapcsolatos megkeresések.)

Webes munkacsoport: mhgt-munkacsoport@googlegroups.com
Az e-mail fiókot kezelik: az MHGT webes munkacsoportjának tagjai.
(Erre az e-mail címre küldhetők az MHGT weboldalával és mindennemű Internetes felületével kapcsolatos, tartalmi jellegű megkeresések, valamint a közlésre szánt írások és audiovizuális tartalmak. Egyúttal a webes munkacsoport belső levelezőlistájául is szolgál.)

Webmester (technikai kapcsolattartó): webmester.mhgt@gmail.com
Az e-mail fiókot kezeli: Benke Tamás pénztárnok.
(Ez az e-mail fiók kizárólag az MHGT online felületeinek üzemeltetésével kapcsolatos levelezésre szolgál; vagyis a weboldalak és domainnevek technikai kapcsolattartói fiókjaként.)

Postacím

Magyar Heraldikai és Genealógiai Társaság
H-1088. Budapest, Múzeum körút 6-8., 1. emelet 156.
(HUNGARY)

FIGYELEM! Kérjük, hogy a Társaság székhelyére címzett leveleket normál vagy elsőbbségi levélpostai küldeményként adják fel! A könyvelt (pl. ajánlott, tértivevényes) küldemények fogadása nehézségekbe ütközhet!

Telefon

+36-20 849-9675

Rendezvényeink állandó helyszíne

Magyar Nemzeti Múzeum
H-1088. Budapest, Múzeum körút 14-16.

Előadásainkat leggyakrabban a földszinti Pollack-teremben tartjuk, mely a Bródy Sándor utca felőli bejáraton (portán) át közelíthető meg:

Az épületbe való belépéskor érdemes tájékozódni a Múzeum munkatársaitól, a rendezvény aktuális helyszínéről, és annak megközelíthetőségéről! Előfordulhat ugyanis, hogy az illető előadást vagy rendezvényt nem az előre meghirdetett teremben tartjuk meg (annak foglaltsága miatt).