Videótár

Tekintettel arra, hogy az MHGT Webes Munkacsoportja, az elmúlt évek rendezvényein készült videofelvételek utómunkálataival (vágásával), mindeddig igen lassan haladt (emiatt pedig YouTube-csatornánkra is igencsak nagy késéssel kerülnek fel a kész videók); úgy döntöttünk, hogy a (mindenkori) folyó félév felolvasóülésein készült nyers videó- és hangfelvételeket, valamint az előadások PPT-it, jelen oldalon elérhetővé tesszük.

Megjegyezzük, hogy csakis olyan nyersanyagokat teszünk közzé, melyek esetében biztosak lehetünk abban, hogy a közzététel, ilyen formában sem sérti, sem az Előadó, sem a Társaság jogait és érdekeit.

Jelen előzetes közzétételi oldal tehát csak Kedves Tagtársaink és az Érdeklődők jobb tájékoztatását hivatott szolgálni! Nem helyettesíti a végleges, igényes előadás-videók elkészítését, és YouTube-csatornánkon való közzétételét!

Technikai megjegyzések:

  • A videók a böngészőben is lejátszhatók, de kicsit várni kell, amíg elindulnak.
    [Kisebb (5-10 Mbit/s alatti) felhasználói sávszélességnél a lejátszás akadozhat; ebben az esetben célszerű a videót letölteni, és azután, saját eszközünkön lejátszani.]
  • A hangfelvételek és prezentációk előnézete szintén megtekinthető a böngészőben, a fájl nevére kattintva. Az egyes dokumentumokat, a fájlnév sorában, jobboldalt lévő „ ” gombra kattintva lehet letölteni! (A mappában lévő összes fájl letöltésére, az oldal jobb-felső részén lévő „Összes fájl letötése” gombbal van lehetőség.)
    [Előnézet csak a kép- ,hang- és videofájlok tekintetében elérhető; a prezentációk (PPT fájlok) esetében nem.]

Kedves Tagtársaink szíves megértését megköszönve:

a Webes Munkacsoport tagjai.


2024. I. félévi felvételek és dokumentumok:

2024. január 25. – Pandula-előadás.

  • A nyers videofelvételek megtekinthetők ITT.
  • [Az előadás diái szerzői jogi okok miatt nem nyilvánosak.]

2023. II. félévi felvételek és dokumentumok:

2023. szeptember 28. – Csermelyi-előadás.

2023. október 26. – Újváry-előadás.

2023. november 30. – MACSE–MHGT előadóest.

2023. december 14. – Menyhárt-előadás.