Videótár

Tekintettel arra, hogy az MHGT Webes Munkacsoportja, az elmúlt évek rendezvényein készült videofelvételek utómunkálataival (vágásával), mindeddig igen lassan haladt (emiatt pedig YouTube-csatornánkra is igencsak nagy késéssel kerülnek fel a kész videók); úgy döntöttünk, hogy a (mindenkori) folyó félév felolvasóülésein készült nyers videó- és hangfelvételeket, valamint az előadások PPT-it, jelen oldalon elérhetővé tesszük.

Megjegyezzük, hogy csakis olyan nyersanyagokat teszünk közzé, melyek esetében biztosak lehetünk abban, hogy a közzététel, ilyen formában sem sérti, sem az Előadó, sem a Társaság jogait és érdekeit.

Jelen előzetes közzétételi oldal tehát csak Kedves Tagtársaink és az Érdeklődők jobb tájékoztatását hivatott szolgálni! Nem helyettesíti a végleges, igényes előadás-videók elkészítését, és YouTube-csatornánkon való közzétételét!

Technikai megjegyzések:

  • A videók a böngészőben is lejátszhatók, de kicsit várni kell, amíg elindulnak.
    [Kisebb (10 Mbit/s alatti) felhasználói sávszélesség esetén a lejátszás ezután is akadozhat; ebben az esetben célszerű a videót letölteni, és azután, saját eszközünkön lejátszani.]
  • A hangfelvételeket és prezentációkat, a fájlnév sorában, jobboldalt lévő „ ” gombra kattintva lehet letölteni, és letöltés után megtekinteni!
    (Ezen fájlok esetében, Internet-böngészőben, sajnos nem jelenik meg az előnézet, hanem „Érvénytelen vagy sérült fájl” hibaüzenet látható. Ez azonban téves hibaüzenet; a fájlnak semmi baja sincsen, csak a felhő-tárhely előnézeti modulja nem működik megfelelően. Így a fájlokat le kell tölteni a megtekintéshez.)

Kedves Tagtársaink szíves megértését megköszönve:

a Webes Munkacsoport tagjai.


2023. II. félévi felvételek és dokumentumok:

2023. szeptember 28. – Csermelyi-előadás.

2023. október 26. – Újváry-előadás.

2023. november 30. – MACSE–MHGT előadóest.